1TEAM - My k-blog

2019. április 18., csütörtök

1TEAM


    A 1TEAM (원팀) a Liveworks Ent. öttagú fiúcsapata, akik 2019. márciusában debütáltak a "HELLO!" című minialbumukkal. Több tag is részt vett a "BOYS24" versenyben, ám végül egyikük sem debütált az IN2IT tagjaként. Debütálásuk előtt Team LWZ-ként voltak emlegetve.
    2021. március 10.-én bejelentette a Liveworks Company a Fancaféjukon keresztül, hogy a csapat március 14.-ei dátummal abbahagyják az összes hivatalos tevékenységüket és felbontják a szerződésüket. Azt is hozzáadták, hogy március 31.-én törlik a csapat összes hivatalos csatornáját. A következő közleményt adták ki a felbomlással kapcsolatban: "Hello.
Itt a Liveworks Company. Nagyra értékeljük azt a sok szeretetet és támogatást, amit a 1TEAM iránt tanúsítottatok, és szeretnénk tájékoztatni titeket a 1TEAM jövőbeli terveiről. Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy jelentős mennyiségű időt fordítottunk a mérlegelésre, mielőtt erre a döntésre jutottunk. A 1TEAM tagjai és a Liveworks Company közötti hosszas megbeszélések után mindkét fél megállapodott abban, hogy 2021. március 14-én befejezik a 1TEAM hivatalos tevékenységét csoportként, és csoportként felbontják a Liveworks Companyval kötött szerződésüket. Minden rajongótól, aki szerette a 1TEAM-et, őszintén elnézést kérünk, hogy hirtelen közöljük ezt a hírt. Még egyszer köszönjük a rajongóknak világszerte a szeretetüket és támogatásukat a 1TEAM iránt. Kívánjátok a legjobbakat a tagoknak, akik egyénileg teszik meg a következő lépéseket az életükben. Most más álmok felé fognak haladni, nem 1TEAM-ként, és a Liveworks Company is sok szerencsét kíván minden tagnak. Felhívjuk a figyelmeteket, hogy március 31. után az összes hivatalos 1TEAM csatorna, beleértve a FANSHIP-et is, bezárásra kerül. Köszönjük!"

Aktív évek2019-2021
Debütálás dátuma: 2019. március 27.
Ügynökség: Liveworks Company
Hivatalos rajongói név: TEAM ONE (팀)
Kiáltás: Just One, 1TEAM! Hello, we are 1TEAM!

HIVATALOS:

Tagok
Diszkográfia
Videográfia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése