NU'EST - My k-blog

2015. szeptember 22., kedd

NU'EST


 A NU'EST (뉴이스트) 2012-ben debütált az M!Countdown műsorában, 'Face' című dalával. Március 19-én pedig elindították saját műsorukat, a   'Making of a Star: NU'EST, Landing Operation'-t, majd pár hónap múlva visszatértek első minialbumukkal. Ők voltak a Pledis Ent. első fiúcsapata. 2013-ban debütáltak Kínában, mint NU'EST-M, majd 2014-ben Japánban is.
 2017-ben, megalakult a NU'EST W, ami egy ideiglenes felállás, mivel Minhyun a WANNA ONE tagjává vált, ez pedig minden más promóciót kizár. A W nem mást jelöl, mint a "Waiting for Minhyun"-t (Minhyun-ra várva), ezzel kifejezve támogatásuk a csapattársuk iránt. A srácok szereplése a "Produce 101"-ban bizonyosan meghozta gyümölcsét, hiszen ezt követően a NU'EST népszerűsége jelentősen megnőtt, sőt, 2017 őszén, a "Where You At" dallal, hazavihették karrierjük első zenei műsorban szerzett trófeáját! 2019 januárjában Minhyun visszatért a csapathoz.

➞ Nevük jelentéseNU'EST, avagy Nu Establish Style and Tempo (Új Megalakult Stílus és Tempó). Rajongóik neve azért lett love, mert ha a bandát koreaiul írjuk le a jelekből kiolvasható ez a szó (ㄴㅇㅅㅌ).

Debütálás dátuma2012. március 15.
Hivatalos rajongói névL.O.Λ.E (러브)
Hivatalos színekDeep Teal és Vivid Pink (KÉP)
Koreai ügynökségPledis Entertainment
Japán ügynökségAriola Japan
Japán nevükニューイースト
Kínai ügynökségYuehua Entertainment
Kínai nevükNU'EST-M

AlbandaNU'EST W
SzólóMinhyun

HIVATALOS:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése