NewKidd - My k-blog

2020. március 11., szerda

NewKidd


NewKidd (뉴키드) a JFlo Entertainment fiúcsapata, mely 2017-ben került bemutatásra. Először a NewKidd – Lemme Spoil U alcsapat mutatkozott be a "Will You Be Ma" című kislemezzel. Ez az alcsapat 4 tagból áll: Ji Hansol, Yunmin, Jinkwon és Woochul.
 2017-ben Hansol indult a "The Unit" versenyben, ahol végül bekerült a győztes fiúcsapatba, a UNB-be.
 A NewKidd második alcsapata, azaz a NewKidd02 2018. július 25.-én mutatta meg magát a "Boy Boy Boy" című kislemezükkel. Ebben az alcsapatban már 6 tag van jelen: Ji Hansol, Choi Jiann, Yunmin, Jinkwon, Hwi, Woochul. Ezalatt az időszak alatt mindegyikük szőke volt. Jinkwon azt mondta, hogy: "Ahelyett, hogy a tagok egyesével kerülnének rivaldafénybe, meg akarjuk mutatni, hogy a NewKidd egy csapat".
 A teljes csapat 2019. április 25.-én debütált, immár 7 taggal. Kiadott daluk a "Tu Eres" címet viseli, aminek a magyar jelentése "Te vagy".
 2020-ban a rajongók észrevették, hogy a csapatból néhány tag, pontosabban Hansol, Jiann és Seungchan nem vesznek részt a banda Youtube csatornájára folyamatosan feltöltött cover videókban, a Twitter bejegyzések csak kevés százalékában jelennek meg és körülbelül a szülinapi VLive adásokon kívül egy videót sem csinálnak az oldalra. Hansol Instagram sztorijába nyugtalanságot keltő mondatokat is kiírt. "Ez megfullaszt/frusztrál (...) Köszönöm mindenkinek. Sajnálom. Jó éjszakát." Az ügynökségtől egy hivatalos álláspontot követeltek a rajongók, hogy megtudják mi történik a három eltűnt taggal. Egy idő után meg is kapták a rajongók, amit akartak vagy legalábbis fogjuk rá. ''(...) Kérünk benneteket, hogy értsétek meg, hogy magánéletük védelme miatt neveket nem említhetünk meg. Sajnos pár tagunkat kórházban ápolják egészségügyi problémáik miatt. A JFlo támogatja a kezeléseket és a felépülésüket, mivel úgy gondoljuk, hogy az egészség az első. (...)" Rövidesen ennyit mondtak el a tagok helyzetéről. A rajongók mindent megtesznek, hogy felhívják a banda helyzetére a figyelmet és segítséget kérnek mindenkitől.

➞ Nevük jelentése: Nevük a New Generation Key of The Dream rövidítése.

Debütálás dátuma: 2019. április 25.
ÜgynökségJFlo Entertainment

AlcsapatokNewKidd – Lemme Spoil U, NewKidd02




⋅⋆★⋆⋅
⋅⋆★⋆⋅


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése