CRAXY - My k-blog

2020. március 16., hétfő

CRAXY


  A CRAXY (크랙시) az S.A ITAINMENT alatt debütáltak 2020. március 03.-án a "My Universe" című teljes albumukkal, aminek címadó dala az "Aria".
  Először 2018 decemberében hallhattunk róluk, akkor még Wish Girls néven és 7 taggal. Egy karácsonyi projekttel mutatta be őket az ügynökség, ahol egy dalban karácsonyi slágereket mixeltek össze. Egy videóklipp is készült hozzá, amit A Kis Gyufaárus Lány meséjéből készítettek.
  2019-ben mindegyik tagnak adtak egy-egy szóló dalt. Május 21.-én az ügynökség bejelentette, hogy az előző évi karácsonyi projekthez hasonlóan egy nyárit is fognak csinálni. A dal július 12.-én jelent meg. Július 22.-én egy nemzetközi cover versenyt hirdettek ki, aminek a nyertesei díjként egy utat nyerhettek Koreába és egy dalt a Wish Girls-el. A tánc részét az indonéz I'GENERATION nevű csapat nyerte meg, ameddig a vokál részét Diva Oroszországból, Gigi Hong Kongból, Aaliyah Belgiumból, Laras és Yoerich Indonéziából. Ismeretlen okokból, de Gigi és Laras nem tudtak megjelenni a felvételen, így nélkülük került kiadásra a "We The WishGirls" című dal. Decemberben egy újabb téli projekttel jelentkeztek, amihez a "WishXMas" című dalt adták ki.
  2020. január 10.-én megjelent a "My Universe" című dalukhoz az előzetes, amivel be is jelentették az új nevüket. Január 16.-án megjelent a videóklipp. Március 01.-jén debütáltak volna az "Aria" című dalukkal, de átrakták március 03.-ára.

Debütálás dátuma: 2020. március 03.
Ügynökség: SAI Entertainment
Hivatalos rajongói név: CROWN
Kiáltásuk: 1,2~! Craxy in the hall! Hello, we are CRAXY!

SzólóSwan

HIVATALOS:


⋅⋆★⋆⋅
⋅⋆★⋆⋅

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése