NCT 127 - My k-blog

2016. szeptember 15., csütörtök

NCT 127


 Az NCT 127 (엔시티 일이칠) az SM Ent. alatt lévő NCT második alegysége, akik 2016 júliusában debütáltak. Debütáló minialbumuk az "NCT #127" nevet kapta, az albumot pedig a "Fire Truck" című számmal promotálták, amihez klip is készült.
 Debütálásuk óta megjelentették a világszerte jól ismert Coca Cola reklám dalának, a "Taste The Feeling"-nek a koreai változatát az SM Station keretein belül. 2017 januárjában tértek vissza második minialbumukkal, az "NCT #127 LIMITLESS"-szel, Doyoung-gal és Johnny-val kiegészítve a csapatot. 2018 májusában Japánban is debütáltak a "Chain" minialbummal. 2018-ban a "Regular" megjelenésekor csatlakozott Jungwoo is. 2019 január-re hirdették meg legelső koncertjüket "NEO CITY : SEOUL – The Origin" néven, ám a WayV promóciók miatt WinWin nélkül. WinWin azóta elsősorban a WayV tagjaként prómótál. A 2019-es év során tartották első világturnéjukat, aminek keretein belül nem csupán Ázsiában és Amerikában, de Európában is tartottak koncerteket.

➞ Nevük jelentése: Nevük Szöul városára utal, mivel a dél-koreai főváros a 127. hosszúsági körön terül el. Ez azt jelenti, hogy ezen alegység tevékenységei Szöul köré koncentrálódnak.

Debütálás dátuma2016. július 10.
Koreai ügynökségSM Entertainment
Japán ügynökségAvex Trax
Hivatalos rajongói névNCTzen (엔시티즌)
KiáltásukTo the world, here is NCT! Hello, we are NCT 127!
Japán nevükエヌシティ 127
Hivatalos színzöld

SzólóTaeyong

HIVATALOS:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése