100% - My k-blog

2016. november 9., szerda

100%

(Balról jobbra: Rockhyun, Chanyong, Hyukjin és Jonghwan)
 
A 100% (백퍼센트) a "Bad Boy" c. dallal debütált 2012 szeptemberében a TOP Media alatt. A csapat eredeti felállásában 7 tag szerepelt, ám időközben Changbum és Sanghoon elhagyta a csapatot, így a formáció 5 taggal folytatta.
 A tagok nevei korábbról is ismerősek lehetnek, több dalban is közreműködtek – főleg a cégük igazgatójának, Andynek (Shinhwaköszönhetően. 2013 nyarán derült ki a csapat rajongóinak hivatalos neve, ill. ez év novemberében debütált a csapat első alformációja, a 100% V a "Missing You" c. kislemez.
 A csapat leadere, Minwoo, 2014 februárjában bevonult a seregbe, hogy letöltse a kötelező sorkatonai szolgálatát. Ebben a két évben a csapat csupán egyszer tért vissza. 2016 októberében, Minwoo visszatérését követően jelent meg új albumuk, a "Time Leap". 2017 januárjában Japánban is debütáltak "How To Cry" című single-jükkel. A Japánban való debütálásuk után februárban egy koreai visszatéréssel is meglepték rajongóik, majd júniusban is Japánban promótáltak. 2017 végén az egész csapat jelentkezett a "The Unit"-ba.
 A csapatot 2018. március 25-én óriási tragédia érte, amikor a csapat legidősebb tagja, Minwoo, szívelégtelenségben váratlanul elhunyt.
 2019-ben három tag is bevonult a hadseregbe, hogy teljesítsék kötelező katonai szolgálatuk, így a csapat jelenleg inaktív.

Debütálás dátuma2012. szeptember 18.
Koreai ügynökségTOP Media
Japán ügynökségKISS Entertainment
Hivatalos fandom névPerfection (퍼펙션)
Hivatalos színekCrystal Seas, Starlight Blue, Cloud
Japán nevükグループ
KiáltásukCharging complete 100%!!! Hello, we are 100%!

Alcsapat100% V




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése