SF9 - My k-blog

2016. november 20., vasárnap

SF9

(Balról jobbra fent: Jaeyoon, Taeyang, Dawon, Zuho és Chani; lent: Youngbin, Hwiyoung, Inseong és Rowoon)
 Az SF9 (에스에프나인) a "Fanfare" című dallal debütált 2016 októberében az FNC Ent. alatt.  A fiúkat 2015 decemberében láthattuk először az Incheoni reptéren Japánba menet, ahol felléptek az FNC Kingdom koncerten, ám ekkor még 11-en voltak. Még ebben a hónapban jelentette meg ügynökségük  a 9 tag előzetes képeit  az Neoz School trainee program keretein belül. 2016 májusában indult el a túlélő show-juk, "d.o.b" (Dance or Band) címmel, ahol NEOZ Dance névvel versenyeztek. A showban legyőzték a NEOZ Band-et (ma HONEYST), ezzel elnyerve a debütálás jogát.
 Októberben került sor a debütálásra "Feeling Sensation" c. albumukkal, hamarosan pedig kínai debütáló lemezük is megjelent. Koreai debütálásukat a "So Beautiful" c. single, majd 2 minialbum, a "Breaking Sensation" és "Burning Sensation" követte. 2017 áprilisában tartották meg az első showcase előadásuk Tokióban, majd június elején megjelentették első japán nyelvű single lemezüket, a "Fanfare"-t, ami a Japánban való debütálásukat is magába foglalta.

➞ Nevük jelentése: nevük a "Sensational Feeling 9" rövidítéséből jön, minek jelentése 9 szenzációs érzés.

Debütálás dátuma2016. október 5.
ÜgynökségFNC Entertainment
Japán kiadóWarner Music Japan
Hivatalos rajongói névFantasy (판타지)
Hivatalos színFantasia Hologram (KÉP)
Japán nevükエスエフナイン
KiáltásukTo Be Sensation! Hello, we are SF9!

➞ RAJONGÓI NÉV JELENTÉSE: FUTURE ACCOMPANY NEXT TOGETHER AFFECT SF9 YOU

HIVATALOS:

◂◆◊
Videográfia
◂◆◊

2 megjegyzés:

 1. Bátorkodom szólni hogy a képnél a nevek fel vannak cserélve. A sorrend a felső sorban balról jobbra: Zuho, Taeyang, Dawon, Hwiyoung, Jaeyoon. Alsó sorban balról jobbra: Youngbin, Rowon, Chani, Inseong.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen! :) Igazoltad az érzésem, mi szerint nem, nem sikerült felismernem őket kép alapján ><

   Már javítottam is!

   Törlés