A.C.E - My k-blog

2017. május 15., hétfő

A.C.E


 Az A.C.E (에이스) egy öt tagot számláló fiúcsapat. A fiúk a Beat Interactive szárnyai alá tartoznak. Jócskán debütálásuk előtt megalapozták rajongóbázisuk a számtalan cover, illetve busking előadásaikkal. Először 2016 márciusában jelentek meg a közösségi oldalakon, majd 2016 őszén részesei voltak az A.C.E ZERO projektnek: zombie jelmezekbe öltözve felvettek egy táncos videót (VIDEÓ)aminek koreográfiáját később előadták Itaewon-ban és Hongdae-ben is. Maguk a tagok is ismerősek lehetnek, hisz több 1MILLION videóban is feltűntek már, továbbá volt, hogy Jun közös koreográfiát (VIDEÓ) készített Lia Kim-el, aki nagy népszerűségnek örvend táncos körökben.
 Debütálásuk híre először 2017 májusának első felében kapott szárnyra, ekkor nyitották meg hivatalos Twitter fiókjuk is. Debütálásuk előtt az előzetes képek megjelenésével együtt Facebook live adásokon keresztül kerülhettünk közelebb a fiúkhoz. Végül 2017 május 22-én tartották meg debütáló showcase-üket, és rá egy nappal megjelent első single lemezük is, ami a "Cactus" címet viselte.
 2017-ben Jason, Donghun és Wow is indult a YG Ent. rendezte "MIXNINE"-ben, ahol Jason és Donghun is bejutott a győztes csapatba, ám az végül nem debütált. Jun és Chan ezzel párhuzamosan a "The Unit" versenyzői voltak, melynek végén Chan jutott be a győztes csapatba, ezzel a UNB tagjává válva.

➝ Nevük jelentése: az Adventure Calling Emotions rövidítéséből jön össze a nevük, minek jelentése A kaland, amely érzelmeket hív elő.

Debütálás dátuma2017. május 22.
ÜgynökségBeat Interactive
Hivatalos fandom névChoice (초이스)
Kiáltásuk: Set to be a hero A.C.E! Hello, we are A.C.E!

HIVATALOS


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése