OAHSIS - My k-blog

2017. július 18., kedd

OAHSIS


 A OAHSIS (오아시스) a híres koreográfus, Bae Yoon Jung ügynöksége, a Yama & Hotchicks Ent. alatt alakult meg, mint első női idolcsapat. A csapat debütálását megelőzően 2016 októberének végétől egészen ezen év novemberének elejéig az afreecaTV-n lévő élő adásokban mutathatták be a tehetségüket. A csapatra azt is szokták mondani, hogy "multi alapanyaggal" bírnak, azaz több koncepcióban is sikeresen meg tudják állni a helyük. Ezt mik sem bizonyítják jobban, mint az elő fellépéseik, ahol láthattuk a lányok aranyos, és kifinomult oldalát is. Hyedam nem vett részt ezeken a fellépéseken, az ügynökség a korára hivatkozott ez ügyben. 2016 decemberében megjelentettek egy pre-debüt single albumot "Cupcake" címmel.
 2017-ben több tag is indult a "MIXNINE"-ben. A műsorban az is kiderült, hogy a lányok azért nem debütáltak még, mert nem tudja finanszírozni az ügynökségük. 2018-ban került a csapat a Krazy Ent.-hez, ekkor változott meg nevük is.

Nevük jelentése: Nevük először SeeArt (씨앗) volt. A 씨앗-ot ssiat-nak ejtjük, ez azt jelenti, mag. A nevük egy mozaikszó, amit Seealways remember team-re bonthatunk le, azaz Nézd, a csapat, amire mindig emlékezni fogsz.

Debütálás dátuma2019
ÜgynökségKrazy Entertainment

HIVATALOS:



Videográfia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése