GOT7 - My k-blog

2015. július 7., kedd

GOT7


 A GOT7 (갓세븐) egy 7 tagú fiúbanda, koreai, thai, hongkongi, és amerikai tagokkal. Ketten, név szerint JB és Jinyoung, már 2012-ben debütáltak a JJ Project nevezetű duóval, a csapat pedig 2 év múlva debütált. 2014. január 16-án léptek fel mind a heten először az M!Countdown színpadán a "Girls Girls Girls" című dalukkal.
 Két koreai minialbum után, október 22-én, debütáltak Japánban, az "Around The World" című kislemezükkel. November 18-án jelent meg az első teljes hosszúságú albumuk, mely az "Idenity" címet viseli. 2016-ban ötödik minialbumukkal, mely egyben a "Flight Log" trilógia első lemeze is, nyertek először zenei műsor keretében, a "FLY" promóciós dalukkal. A siker tetézéseként 2016. április 29-én elindították első turnéjukat, "FLY Tour" címmel. A "Flight Log" albumtrilógia sikere kétségtelen, az utolsó, "Flight Log: Arrival" album megjelenésekor pedig a fiúk legkelendőbb lemezévé vált.
    2021-ben lejárt a tagok szerződése, amit nem újítottak meg az ügynökséggel. A tagok végül más és más ügynökségnél helyezkedtek el, azonban csapatként is fogják folytatni tovább tevékenységeiket.

Debütálás dátuma: 2014. január 15.
Koreai ügynökségJYP Entertainment (2014-2021)
Japán kiadóSony Records
Japán nevük: ガットセブン
Rajongók neve: iGOT7 (아가새)
Hivatalos szín: Chartreuse Green
Kiáltás: Come and get it! GOT7! Hello, we are GOT7!

Alcsapat: JJ Project, JUS2

HIVATALOS:
YouTube (ÚJ!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése