A Nagy Ázsiaizenés Kérdőív! - My k-blog

2016. január 2., szombat

A Nagy Ázsiaizenés Kérdőív!

Mi is szeretnénk felhívni a figyelmeteket a SoundOfJapan által készített kérdőívre! :)

"Magyarországon bő tíz éve kezdett külön kis szubkultúra kialakulni az ázsiai zenék körül és habár volt már korábban is pár kérdőív a témával kapcsolatban, ezek mindig inkább csak egy-egy témával foglalkoztak.

Azaz soha nem készült még olyan igazán átfogó kérdőív, amely felmérte volna, hogy pontosan mekkora is az ázsiai zenék magyar (vagy magyarul tudó) közönsége, hogy mik a szokásaik, kedvenc műfajaik, hogy az országban (vagy éppen a határon túl) merre laknak… Legyen szó akár elkötelezett rajongókról, akár olyanokról, akik csak alkalmanként hallgatnak ázsiai zenéket.

Ezt igyekszünk most pótolni és összeállítottunk egy kérdőívet, mely végre átfogó képet adhat majd a magyar rajongókról. És, hogy mi a kérdőív célja? Részben a kíváncsiság, mert korábban mindig maximum csak tippelni lehetett, hogy mennyien lehetnek itthon, akiket érdekelnek az ázsiai zenék, szóval ez most végre talán kiderül nagyjából pontosan is, de emellett az eredmények nagyon hasznosak lesznek a jövőben koncertek és egyéb rendezvények szervezésekor is. És természetesen nem tartjuk meg magunknak az infókat, azaz a kérdőív lezárulása után lesz majd egy összefoglaló cikk is a tapasztalatokról.

Köszönettel: a SoundOfJapan.hu csapata."

Pontosabb információkat és a kérdőívet EZEN a linken érhetitek el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése