TAHITI - My k-blog

2016. június 11., szombat

TAHITI

(Balról jobbra: Miso, Jerry, Ari és Minjae)
 A TAHITI (타히티) egy 4 tagból álló lánycsapat volt, mely 2012-ben debütált a Dream Star Entertainment szárnyai alatt, akkor még 6 taggal. Debütálásuk előtt a "Ta-dah! It's TAHITI" műsorban találkozhattunk velük, melynek végén megtudhattuk, hogy Ari és Hanhee kiléptek és nem fognak debütálni. Őket helyettesítette Yeeun és Dasom. Első kislemezük a "Tonight" címet kapta. Második, "Hasta Luego" kislemezük kiadásakor Yeeun, Dasom és E.J már nem jelentek meg a teaser videókban, helyükre Jin, Miso és Ari érkezett, akik debütálásuk előtt léptek ki. 2014-ben csatlakozott Jerry. 2015-ös "Fall Into Temptation" albumuk megjelenésekor Jin ismételten nem vett részt, ezúttal azonban Jungbin sem szerepelt. Tisztázatlan körülmények között, de ők is kiléptek.
 Negyedik, "SKIPkislemezük kiadásakor Minjae, Miso, Jerry, Jisoo és Ari alkották a csapatot. Az előbb említett kislemez japán változatával debütáltak Japánban is. 2016-ban jelent meg a csapat utolsó dél-koreai lemeze, ezt követően a japán promóciókra került a hangsúly. 2017 decemberében vált ki a csapatból Jisoo, aki egy Instagram bejegyzésben tette ezt közzé először. Az ügyről bővebben itt olvashattok. A csapat felbomlása 2018. július 25-én került bejelentésre.

➞ Nevük jelentése: Tahiti Francia Polinézia legnagyobb szigete a Csendes-óceán területén, mely természeti csodái által vált híressé. A szigetet továbbá Vénusz szigetének is tartják, hiszen rengeteg ember utazik oda nászútra. Tahiti tehát igen intenzív és különféle vonzerőkkel rendelkezik, ami utalás lehet a lányok tulajdonságaira is.

Aktív évek20122018
Debütálás dátuma2012. július 24.
Rajongók neve: Black Pearl (블랙펄)
Koreai ügynökségJ Line Entertainment
Japán ügynökség: Marvel Entertainment
Japán kiadó: Tower Records
Japán nevük: タヒチ

HIVATALOS:

⋅⋆♥⋆⋅
⋅⋆♥⋆⋅

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése