Idolok kényszerpihenőn - My k-blog

2017. március 29., szerda

Idolok kényszerpihenőn

A folyton keményen dolgozó idolok is bizony emberek, akik nap mint nap feszegetik testi épségük határait. A színes visszatérések és ragyogó mosolyok mögött azonban mérhetetlenül sok munka, gyakorlás és fáradtság rejtőzik, amiket testük sem rest jelezni. Az alábbi listában egy pár olyan idolt gyűjtöttem össze, akik egészségügyi okokból kényszerpihenőt tartanak vagy valamilyen sérülést szenvedtek. A lista (sajnos) valószínűleg nem teljes, ám egy átfogó képet ad, hogy jelenleg kiket nem láthatunk képernyőn. Minden idolról bővebben olvashattok a képek alatti leírásban.

Jobbulást kívánunk minden idolnak!


♡ Rina



GOT7 – Jackson

A GOT7 energiabombájának hirtelen ájulása a csapat március 11-ei fantalálkozóján joggal adott okot az iGOT7-eknek az aggódásra. A záró pacsizásnál már nem volt jelen, hamarosan pedig kórházba is szállították. A kivizsgálás során nem diagnosztizáltak semmilyen betegséget, így több mint valószínű, hogy a kimerültség okozta Jackson rosszullétét. A JYP Ent. megosztotta, hogy Jackson pihenőre vonul, s majd 20-án tér vissza a színpadra, a jövő héten. A rajongók a #GetWellSoonJackson hashtaggel árasztották el a Twittert, Jackson születésnapja alkalmából pedig még egy YouTube reklámfelületet is kibéreltek, ahová egy rövid összeállítást készítettek az idolról.

A GOT7-ről bővebben: ITT

B.A.P – Himchan

A B.A.P nagyon örömmel jelentette meg Rose kislemezét, hiszen újra 6 taggal tudtak színpadra állni. Március 14-én azonban mellkasi fájdalmakra panaszkodott Himchan, ezért kivizsgálták, majd megállapították, hogy a fájdalmat kiváltó ok egy megrepedt borda okozta. Himchan rendkívül szívén viselte ezt, hiszen végre teljes létszámmal tudtak promótálni, ezért úgy döntött, hogy nem mond le a fellépésekről, de az erőteljes koreográfiákból nem veszi ki részét. A bordáját a hirtelen fogyás és rengeteg gyakorlás terhelte meg, így az orvosok azt javasolták, hogy kerülje az edzést és pihenjen. A másnapi előadásuk után azonban az a döntés született, hogy Himchan mihamarabbi felépülése érdekében mégis kihagyja a Wake Me Up promóciókat.

A B.A.P-ről bővebben: ITT

2PM – Jun.K

Nem kis sokként érte a HOTTEST közönséget, amikor a 2PM 6Nights koncertjén Jun.K lezuhant a közel 3 méter magas mozgószínpadról. Az énekest azonnal kórházba szállították, ahol megállapították, hogy jobb könyöke és egyik ujja a jobb kezén megrepedt. Azonnal ellátták, Jun.K pedig pihenőre vonult.

Jun.K-ről bővebben: ITT







EXID – Solji

Az aranytorkú énekesnőnél 2016 decemberében hipertireózist diagnosztizáltak. Ez a betegség a pajzsmirigy túlműködésével jár. A Banana Culture Ent. ekkor megerősítette, hogy az EXID négy taggal fog promótálni Solji pihenője alatt. A napokban érkezett bejelentésben az szerepelt, hogy az EXID április 10-én fog visszatérni, ám továbbra is Solji nélkül. Az albumon szereplő title trackben csupán négy tagot hallhatunk majd.

Az EXID-ről bővebben: ITT





Oh My Girl – JinE

2016 augusztusában érkezett a váratlan bejelentés, mely szerint JinE hiátusra vonul, mivel anorexiát diagnosztizáltak nála. JinE szülei otthonában pihen szülővárosában, ahol a kezeléseket is kapja. Az Oh My Girl 2017 áprilisában megjelenő albumában JinE nem vett részt és promótálni sem fog, hogy felépülésére koncentráljon.

Az Oh My Girl-ről bővebben: ITT






TWICE – Jihyo

Március 13-án érkezett a JYP Ent. bejelentése, mely szerint Jihyo szünetet tart egy rövid időre. Már egy ideje térd körül jelentkező fájdalmakra panaszkodott, ezért kivizsgáltatták. A kórházban megállapították a fájdalom forrását, Jihyo pedig pihenőre vonult, hogy ápolják lábát és felépüljön.

A TWICE-ról bővebben: ITT








JJCC – Prince Mak

Miután a JJCC közkedvelt tagjánál hasi puffadást észleltek, hazatért Ausztráliába, családjához, a mihamarabbi felépülés érdekében. Prince Mak 2016 első felében vonult hiátusra, s azóta sem vett részt a JJCC promócióiban. Több spekuláció felmerült, hogy talán elhagyta a csapatot, ám ezek mind pletykák voltak. Prince Mak egy rádiós műsorban is igazolta, hogy nem lépett ki, sőt, ha van lehetősége Dél-Koreába utazni, meglátogatja a srácokat és tartja velük a kapcsolatot. Prince Mak egyébként Instagramon elérhető, de úgy tűnik, régi YouTube csatornáját is ismét megnyitotta.

A JJCC-ről bővebben: ITT



MR.MR – Jin

A hattagú fiúcsapat jelenleg Jin-t nélkülözve dolgozik, ki egészségügyi okok miatt nem vesz részt a munkálatokban. A 2016 év eleji Just 1 Light megjelenésekor még 6, ám az elkövetkező két kislemez kiadásakor már csak 5 taggal promótáltak.

A MR.MR-ről bővebben: ITT









24K – SeungOh

A 24K tagjának válla sérült meg, kezelései miatt pedig nem tudott csatlakozni a fiúkhoz. Az ötödik album megjelenésekor nem vett részt a munkálatokban, a Choeun Ent. azonban az óta sem tett közzé semmilyen információt SeungOh állapotáról.

A 24K-ről bővebben: ITT








Brave Girls – Yujeong

2017 márciusának elején tért vissza hosszas várakozás után a Brave Girls, azonban 17-én érkezett a bejelentés, mely szerint Yujeong-ot akut bélhuruttal diagnosztizálták. Yujeong-ot azonnal kórházba szállították, a csapat így pedig 4 taggal folytatja a Rollin’ promóciókat.

A Brave Girls-ről bővebben: ITT








iKON – Chanwoo

Március 17-én érkezett a bejelentés a YG Ent.-től, mely szerint Chanwoo bokája megsérült az iKON klipjének forgatásakor. Azonnal kórházba küldték, majd a kivizsgálás után megállapították, hogy a sérülés nem súlyos. Az ezt követő napon a csapat Japánba utazott, hogy megtartsák 3 napos turnéjukat. Chanwoo részt vett, ám nem minden koreográfiában tudott részt venni. A jelek szerint ez a sérülés nem hosszú távú és az április visszatérést sem kell kihagynia.

Az iKON-ról bővebben: ITT


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése