Seven O'Clock - My k-blog

2017. április 9., vasárnap

Seven O'Clock


Seven O'Clock (세븐어클락)  röviden SOC  2017 márciusában debütált a Staro Ent. első fiúcsapataként. Debütáló minialbumuk a "Butterfly Effect" címet kapta, melynek címadó dala az "ECHO" lett. Sokan felfigyeltek tehetségükre és kinézetükre – egyes netizenek szerint afféle, rookie BTS kisugárzásuk volt. A csapatot debütálásuk után a "MIXNINE"-ban láthattuk.
2018 második felében a csapat elhagyta a Staro Ent.-et és különleges szerződést kötött a Forest Network-el Vaan nélkül, emellett 2 színpadi név változás is bekövetkezett. A 2019-es évet egy új taggal, Andy-vel és egy visszatéréssel indították. A 'Get Away' megjelenése után a fiúk tavasszal indultak el a The Beginning nevet viselő világ körüli turnéjukra, melynek keretében április 9.-én hazánkba is ellátogattak.
2021, március 2-án kiadójuk, a Forest Network bejelentette, hogy 4 év után a csapathivatalosan is feloszlik és habár együtt nem folytatják, a jövőbeli szólós tevékenységeik még nem tisztázódtak. A következő közleményt adták ki: "Helló, itt a Forest Network. Először is szeretnénk köszönetet mondani minden rajongónak, aki szeretettel és érdeklődéssel támogatta a Seven O'Clockot. Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy sok megbeszélés után a Seven O'Clock 2021. március 2-án feloszlik. Bár a csoport tevékenységei véget értek, jelenleg a tagok jövőbeli tevékenységeiről tárgyalunk, és mindent megteszünk, hogy támogassuk a különböző egyéni tevékenységeiket. Őszintén elnézést kérünk a hirtelen jött hírért, és még egyszer köszönjük R.O.S.e (Seven O'Clock fandom neve), hogy ápolták a Seven O'Clockot. Kérjük, hogy a jövőben is mutassátok ki szereteteteket és támogatásotokat a tagok iránt."

 Nevük jelentése: A csapat neve mögött az áll, hogy a fiúk szeretnék boldogsággal megajándékozni rajongóikat reggel hét órától, egészen este hét óráig. A rajongói klub nevét illetően a ROSE a "Romance OSEven O'clock" rövidítése, mely a rajongók és a fiúk közti szeretet jelenti. A tévhittel ellentétben a rajongói klub neve nem Minute. (A Minute fancafé oldalukon az egyik szint, amit el lehet érni, s talán ez lehet megtévesztő.)

Aktív évek2017-2021
Debütálás dátuma2017. március 06.
ÜgynökségForest Network
Hivatalos rajongói névR.O.S.e (로즈)
Hivatalos színMoment (kép)
KiáltásukWhat time? Tic-Tok! Hello, we are Seven O'Clock!

HIVATALOS:


⋅⋆★⋆⋅
⋅⋆★⋆⋅

1 megjegyzés:

  1. 2Soul és Jeongkyu születésnapjához ugyanaz a dátum került. Mivel most ismerkedem csak a bandával, ezért rákerestem máshol is és azt írják, hogy Jeongkyu november 6-án született. Gondoltam szólok, biztosan csak elírtátok véletlenül. :)

    VálaszTörlés