Ki kicsoda? - BEAST/HIGHLIGHT - My k-blog

2017. október 15., vasárnap

Ki kicsoda? - BEAST/HIGHLIGHT

 
Ha a BEAST-et a legújabbak nem is ismerik, a Highlight név talán az újonc kpoppereknek ismerősen csenghet - vagy ha nem is, imádnak a Plz Don't Be Sad című számukra partizni. A BEAST/Highlight sikerei töretlenek (annak ellenére, hogy volt egy tagleválás, illetve létrehoztak egy ügynökséget, az Around Us-t), hiszen nem kevés koreai és japán videót tudhatnak maguk mögött - ezt mi sem bizonyíthatja jobban, hogy huszonkét MV-t, és hat PV-t találtok itt, a maguk kronológiai sorrendjében. A tagokat is születési sorrendbe illesztettem: előbb a leader, Doojoon, Hyunseung, Junhyung, Yoseob, Gikwang, majd őket a maknae, Dongwoon követi.
Ez a Ki kicsoda? nem is igazán csak az új kpoppereknek szól, hanem a többieknek is, akik már ismerik, hallották a BEAST/Highlight dalait, és nem csak egy-két éve vannak bent a kpop különleges világában. Szerintem nagyon mókás látni, hogy mennyit változtak az évek során.

Ne feledjétek! Ctrl+F kombinációval lehetőségetek van keresni az oldalon!

BEAST

Bad GirlShock


Take care of my Girlfriend (Say no)BreathBeautifulThe FactFictionI like you the bestMysteryBeautiful nightI'm sorryShadowNo moreGood Luck12:30Gotta Go To WorkYeyButterfly


RibbonHIGHLIGHT


《It's still beautiful


Plz don't be sad


《Calling youJAPÁN

ShockBad GirlMidnightAdrenalineMore Than You ThinkKimi Wa Dou《Saigono HitokotoNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése