offonoff - My k-blog

2017. november 17., péntek

offonoff

(0channel és Colde)
Az offonoff (오프온오프) jelenleg a YG Ent. al-ügynöksége, a HIGHGRND alatt működő énekes-dalszövegíró duó, melyet Colde és 0channel alkot. A HIGHGRND-hoz való csatlakozásuk előtt először a Club Eskimo nevű underground hip-hop csapatban tűntek fel 2015 augusztusában. Ehhez az évhez köthetjük első albumuk is, a "mood."-ot, amely a SoundCloud oldalukon jelent meg. 2016 márciusában szerződtek le ügynökségükhöz, majd ez után először a 'bath' című single-jüket dobták piacra. Ennek megjelenését számítják hivatalosan a debütálásuk dátumának. 2017-ben került ki első teljes hosszúságú albumuk, a "boy."
Stílusban inkább a soul és R&B műfajokban alkotnak, illetve zenéjük jellemezhető 'visual music'-ként is (ITT olvashatsz angolul a visual music jelentéséről).
A HIGHGRND 2017 végét követően teljesen inaktívvá vált. Tablo lemondását követően Sinxity-t bízták meg a vezetésével, aki azonban otthagyta a YG Ent.-et. Az offonoff szerencsére nem tűnt el, több előadó oldalán is láthattuk a fiúkat, ill. producerként is aktívak.

Debütálás dátuma2016. szeptember 21.
ÜgynökségHIGHGRND (2016 - 2018)

⋅∶⋄∶
⋅∶⋄∶

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése