The Ark - My k-blog

2015. augusztus 15., szombat

The Ark

(Balról jobbra: Yujin, Jane, Halla, Minju és Yuna)
The ARK (디아크) 2015-ben debütált a "The Light" című dallal mely a "Somebody 4 Life" című kislemezen kapott helyet. Debütálásuk előtt már közkedveltek voltak a YouTube csatornájukra feltöltött utcai fellépéseikről, továbbá, hogy olyan előadók táncaival gyakoroltak, mint az EXO és BTS. Így nem is volt kétség, hogy hamar népszerűvé váltak. A "The Light" klipjében egyedül Halla szerepel, azonban a történet, amit elmesél egészen biztosan leköti minden néző figyelmét. Hangzása kiemeli a lányok vokális tehetségét és a raprészekkel vegyített lassabb tempójú dal, így, remek összhatást kelt.

A felbomlás és a tagok további tevékenységei:
 2016 májusában Yuna és Minju elhagyták a bandát, ám ezt csak júliusban tette közzé a cégük. A lányok szerződései lejártak és nem is újították meg őket. A cég elárulta, hogy a lányok ismét 5 taggal fogják folytatni a jövőben, ám erre nem került sor. 2016 januárja óta a lányok közösségi oldalai teljesen inaktívak, azaz a Music K Ent. minden bejelentés nélkül engedte a tehetséges csapatot szétfoszlani.
 2017 elején Yuna nyílt meg elsőként a lánycsapat felbomlásáról. Elárulta, hogy ügynökségük nem menedzselte őket megfelelően, így debütálásukkal sem tudtak nagy figyelmet magukra vonni. A főénekes Minju-nak akkoriban problémái akadtak hangszálaival, ezért azonnal elhagyta a csapatot. Yuna elmondta, hogy a tagok azt sem tudták miként álljanak szüleik elé a felbomlás után. Yuna, – aki a Euna nevet kezdte el azóta használni – versenyzett az "Unpretty Rapstar 3"-ban, míg Minju a "K-Pop Star 6"-ban próbált szerencsét, ahol végül a legjobb 4 közé jutott. Yuna a Maroo Ent.-hez szerződtetett. Támogatását fejezte ki Minju felé is, aki a HYWY Ent. alatt folytatta, ahol a DAYDAY tagjává vált. A DAYDAY végül debütálása előtt felbomlott. Jane és Halla Real Girls Project tagjaiként tértek vissza a képernyőre. Jane a "B-Side", Halla pedig a "PINGPONG GAME" dalban vett részt, illetve mindketten részt vettek a "Dreamszámban. Halla, ekkor már Suji-ként, indult a "The Unit" versenyben, ahol be is került a 9 győztes közé, így 2018-ban a Uni.T tagjaként debütált. 2018-ban Minju és Yuna újra debütáltak a KHAN nevű duóként.

➞ Nevük jelentése: nevüket Jeanne d'Arc, francia hősnő ihlette, aki egy erőteljes és kifinomult karaktert képviselt egyszerre.

Aktív évek: 20152016
Debütálás dátuma: 2015. április 10.
Ügynökség: Music K Entertainment
Rajongók neve: Shield (실드)
Kiáltásuk: Hello! The to the A-R-K! We are The Ark!

HIVATALOS:
Instagram
Facebook
YouTube
Fancafé
Twitter





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése