HOTSHOT - My k-blog

2015. augusztus 15., szombat

HOTSHOT


 A HOTSHOT (핫샷) egy hat tagból álló fiúbanda, mely 2014-ben debütált a K.O Sound alatt. Debütálásuk előtt már a "HOTSHOT VOLUMES" videókból és a  fiúk saját webtoonjából, a "HOTSHOTTOON"-ból, ismerhettük meg őket. Ezen kívül készítettek feldolgozásokat, melyeket a YouTube és SoundCloud oldalakon tettek közzé.  A KBS Music Bank színpadán léptek fel először "Take A Shot" dalukkal. 2015 őszén már kínai nyelven is kiadták egy dalukat, 2016 áprilisában pedig Japánban is debütáltak egy vadonatúj dallal. Időközben az Ardor & Able menedzselése alá került a csapat.
 Egy nagyobb kihagyást követően 2017-ben Taehyun, és Sungwoon a "Produce 101" második évadában tűnt fel, ahol Sungwoon bekerült a végső 11 közé, így a WANNA ONE tagjává vált. Taehyun ámbár nem lett döntős, a nézők örömére a JBJ tagjává vált, a közönség öt további kedvencével együtt. A műsor vége után a rajongók hatalmas örömére a fiúk visszatértek egy single albummal, ami a "Jelly" címet viselte. Hojung a "The Unit"-ban szerepelt jól, így 2018-ban a UNB nevű projektcsapatban debütált. A JBJ és WANNA ONE felbomlását követően Sungwoon és Taehyun szólókarrierbe kezdtek.
    2021. március 30.-án a Star Crew Entertainment bejelentette, hogy a csapat befejezte az összes tevékenységét és felbomlanak. A következő közleményt adták ki: "Helló, itt a Star Crew ENT. Először is, szeretnénk őszintén megköszönni HOTPLE (HOTSHOT rajongóinak), hogy szeretik és támogatják HOTSHOT művészünket. Ez egy bejelentés HOTSHOT csapatának tevékenységével kapcsolatban, amire a rajongók már nagyon vártak. A 2014-ben debütált és hosszú ideje együtt lévő HOTSHOT úgy döntött, hogy 2021. március 30-tól befejezi a csapattevékenységeket. A HOTSHOT csoportként folytatott tevékenysége hivatalosan is véget ér, de bőséges támogatást fogunk nyújtani a tagoknak, hogy mindegyikük megmutathassa képességeit. Még egyszer köszönjük a támogatást, és őszintén elnézést kérünk, hogy ilyen hirtelen hírt közlünk a rajongókkal, akik szeretik a HOTSHOT-ot. Kérjük, mutassatok folyamatos figyelmet és sok támogatást a tagoknak, akik a jövőben egyéni tevékenységeket fognak végezni a különböző területeken. Köszönjük."

➞ Nevük jelentése: a "hot shot" olyan jelentéssel is bír, mint egy olyan személy, aki kiemelkedően tehetséges vagy jó valamiben. Ebből adódóan a banda neve azt jelenti, hogy "olyasvalakik, aki a zene világában igen jól teljesítenek".

Aktív évek: 2014-2021
Debütálás dátuma: 2014. október 31.
Koreai ügynökség: Star Crew Entertainment
Hivatalos rajongói névHotple (핫플)

Japán kiadóTower Records Japan
Hivatalos színBurgundy
KiáltásForever Young, HOTSHOT! Hello, we are HOTSHOT!

SzólóTaehyunSungwoon; Junhyuk

HIVATALOS:

EGYÉNI OLDALAK:
⋯◆
⋯◆


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése