Fly To The Sky - My k-blog

2015. november 13., péntek

Fly To The Sky


Fly To The Sky (플라이 투 더 스카이) egy dél-koreai R&B duó, minek tagjai a félig amerikai származású Brian Joo, és Hwanhee. 1999-ben debütáltak a 'LOG-IN H.O.T Concert' és az 'SM Festival Concert' keretein belül, majd egy hónapra rá megjelentették a "Day by Day" címet viselő debütáló albumukat. Eredetileg két előadóként debütáltak, akik tudnak énekelni, rappelni és táncolni, s a korai munkáikban megjelentek a bubblegum-pop és az techno stílus jegyei is. 2002-ben stílust váltottak és megjelentették a "Sea of Love" c. albumukat. Későbbi munkáikkal magasabb szintre léptek, és hivatalosan is ők lettek Dél-Korea első R&B duója.
2004-ben lejárt az SM Ent.-el kötött szerződésük, és a PFull Ent.-hez szerződtek. Választásukat azzal magyarázták miszerint egy kisebb kiadóhoz szerettek volna menni, ahol nagyobb hangsúlyt fektetnek a zenészeire, mintsem a pénzügyi sikerekre.
2009 és 2014 között szünetet tartottak, s mindkét tag a szóló tevékenységére koncentrált. 2014-ben visszatértek a "Continuum" c. albumukkal, s egy interjúban elmondták, hogy 5 év kihagyás után is ugyanolyan jó a csapatmunkájuk, és közeli a barátságuk. Ez az albumuk már Hwanhee cége, a H2 Media alatt jelent meg.

ÜgynökségYH2 Media
Debütálás dátuma: 1999. november 21.
Hivatalos rajongói név: Fly High (플라이하이)

SzólókHwanhee; Brian

HIVATALOS:
⋆★
Tagok
Diszkográfia
Videográfia
⋆★

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése