MOMOLAND - My k-blog

2017. június 16., péntek

MOMOLAND


MOMOLAND (모모랜드) a Duble Sidekick produceri csapat első lánycsapata, mely 2016-ban alakult meg a "Finding Momoland" show keretei között. Debütáló minialbumuk, a "Welcome To MOMOLAND" megjelenésekor a csapat 7 tagból állt, később csatlakozott Daisy és Taeha, így 9 taggal tértek vissza legközelebb. 2018-as "Bboom Bboom" slágerük megjelenése meghozta a sikert a lányok számára, hiszen 20 nappal a klip megjelenése után már 10 millió megtekintéssel büszkélkedhettek, illetve ezzel a számmal nyertek először zenei műsorban is. 2018 márciusában a lányok megkezdték japán tevékenységeiket is, azaz meghirdették első japán fanmeetingjüket és debütáló japán lemezüket is.
2019 novemberében hozták nyilvánosságra, hogy Taeha és Yeonwoo is otthagyta a csapatot, míg Daisy 2019 februárjában kezdődő hiátusa után végre felszólalt, s követelte szerződése felbontálását az ügynökséggel. A csapat 2019 decemberében 6 taggal tért vissza a csapat "Thumbs Up" című dalával, ám Daisy ügye még nem tisztázódott ekkor.

➞ Nevük jelentése: A csapat nevét Michael Ende német író, Momo című műve ihlette. A könyv főhősnője, Momo a szürke, modern világ ellen küzd, hogy újra boldogságot és reményt hozzon az emberek lelkébe.

Debütálás dátuma2016. november 10.
ÜgynökségMLD Entertainment (korábban Dublekick Company)
Hivatalos rajongói névMerry (메리)
KiáltásukGet your ticket! Hello, we are MOMOLAND!
Japán nevükモモランド

HIVATALOS:
Tagok
Diszkográfia
Videográfia


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése