5 ok, amiért érdemes figyelni a 24K-re - My k-blog

2017. augusztus 8., kedd

5 ok, amiért érdemes figyelni a 24K-re

 5 ok, amiért érdemes figyelni a 24K-re 



Hamarosan kis országunkba érkeznek a fiúk, ezért ha valaki még nem tudta eldönteni, hogy esetleg szerezzen-e jegyeket a fantalálkozójukra, akkor itt egy rövidke iromány, ami talán még meggyőzheti az olvasókat, illetve felsorolok egy párt dolgot, hogy általánosságban miért is érdemes felfigyelni a srácokra.





1) Maguk szereznek dalokat és saját koreográfiákat készítenek

Debütáló daluk szerzésében még nem vett részt Cory, ám az azt követő összes title tracken dolgozott, van, amit teljes egészében egyedül készített. A teljes "Super Fly" album producere is Cory volt például. Cory tehát nem csupán a leader, de dalszerző és producer is egyben, ezért bátran kijelenthetjük, hogy ő egy központi figura a csapatban. Ezen kívül Daeil is dolgozott már a dalokon, de Jeonguk is egyre többször írja saját rap részeit. Noha Daeil jelenleg már nem tagja a csapatnak, egykori ő is sokban hozzájárult a koreográfiák készítéséhez. A tánc terén is fontos kiemelnünk Jeongukot, a másik koreográfust, aki például maga készítette a csapat legfrissebb megjelenésének, az "Only You"-nak a táncát.


2) Nagyon nyitottak a külföldi rajongóik felé

Természetesen minden előadó igyekszik minél többet kommunikálni a rajongóival, de a 24K ezt egy új szintre emelte. Már az is különleges volt, hogy merészen Európába indultak turnéra, ám ezen vállalkozásuk akkora sikert aratott a nem koreai rajongóik körében, hogy visszatértek, sőt, encore koncerteket is tartottak! 2016 végén megnyílt a 24K angol nyelvű Twitter oldala, amin így könnyedén követhetjük őket mi is, annak ellenére, hogy nem beszélünk koreaiul. Emlékszem, nagyon meglepődtem, amikor megláttam, hogy angol nyelvű instrukciókat kaptunk arról, hogy hogyan tudunk csatlakozni a fancaféjukhoz. Szerintem ez egy nagyon kedves gesztus, és nem utolsó sorban jó promóció. Azt hiszem a Choeun Ent. elkényeztet minket, hiszen egy-egy fantalálkozóra nem feltétlenül egyszerű eljutni Dél-Koreában, ám az ügynökség elhozza nekünk a fiúkat! A 24K esete szerintem jó példa arra, hogy ha az ügynökség hajlandó kezdeményezni az Ázsián kívüli tevékenységekre, akkor egy nem A+ kategóriás csapat is szép sikereket érhet el.


3) Hihetetlen dance practice videók!

Számomra ez egy különleges pont, mivel elsősorban ez volt, ami miatt felfigyeltem a srácokra. Sokszor előfordul, hogy egy dance practice videó nem köti le a figyelmem, de ez egészen biztos nem igaz a 24K próbáira! Nagyon jól megtervezett mozdulatsorokból állnak a koreográfiáik, illetve számomra nagyon különlegessé teszi őket az, hogy tudom, hogy a tagok munkája is benne van. Sokkal személyesebbnek érzem így az előadásaikat. A szuper mozdulatokat csak tovább fokozza a tökéletes szinkron, amivel kivitelezik őket a srácok!


4) Igazi hangulatteremtők

Annak ellenére, hogy több tagcserén is keresztülment a csapat, hamar összeszokott a mostani felállás is. A fiúk szeretnek bolondozni, legyen szó élő közvetítésről, vagy akár a saját koncertjükről. Beszéljen magáért ez a pár kép, közte az egyik személyes kedvencemmel! ㅋㅋ

a maknae line tagja, Hongseob, és a bolondos leader, Cory :')

apropó, Cory-t idézve: "Úgy nézek ki, mint egy dimsum"

amikor a csapat is azt a hashtaget használja, hogy "ez mi?"


A fenti videóban nem csupán egy pár vicces pillanatot láthatunk, hanem több kiemelkedő fellépést is, amik például profizmusukat támasztják alá.


5) Kitartóak

Akárhogyan szépítjük, a csapat nem kevés nehézséggel küzdött meg. A csapat a 4K formációval indult, ezután csatlakozott Daeil és Byungho. Seokjun hamar kilépett, Byungho a csapat tudta nélkül házasodott meg és alapított családot, egy sérülésre hivatkozva hiátusra vonult, majd végül ő is kilépett. Eközben Jeonguk csatlakozott, majd Byungho távozása után érkezett Jinhong és Hui. Seungoh a sérülése óta nem tért vissza a csapathoz és inaktív, Daeil pedig a szóló tevékenységeire fókuszál egy másik kiadó alatt, azaz szintén inaktív, mint 24K tag. Az utóbbi két tag hiátusa után csatlakozott Changsun és Hongseob. A bandát sokszor könyvelték el "nugu" csapatnak, azt pletykálták, hogy biztosan felbomlanak. Kisu elárulta, hogy számára mélypontot jelentett a 1,5 éves hiátusuk, mivel annak ellenére, hogy nem promótáltak, nem kaptak szabadságot. Ha jobban belegondolunk, még mindig nem kapják meg azt a figyelmet, amit érdemelnek, azonban egyre több tiszteletet és elismerést kapnak kemény munkájukért, amit öröm látni, hiszen sok idolcsapatot csak a szerződés vagy a munka tart össze, de a 24K nem adta fel és tovább küzdött. A "Still 24K" visszatérés a hosszú hiátus után pontosan ezt sugallta: "still", azaz "még mindig" - még mindig itt vagyunk és erősebbek, értékesebbek, mint valaha. Azt ezt követő "BINGO" megjelenés is ezt nyomatékosította, hiszen így hangzanak az első sorok: "Itt vagyunk, és örökre itt maradunk."

A csapat tele van lehetőségekkel és tehetséggel, így remélem, hogy ez a kis rövidke cikk felkeltette az érdeklődéseteket és segített megkedvelni a fiúkat! :)

extra Cory aegyo! ^_^

♡ Rina

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése