Suran - My k-blog

2016. augusztus 12., péntek

Suran


Shin Su Ran (신수란), röviden, SURAN (수란) dél-koreai indie énekesnő és zenei producer. Suran 1986. július 15-én született és Busan városából származik.
2014-ben már a LODIA duó tagjaként, Elena néven, jelent meg dala, de egyénileg csak ezután debütált "I Feel" kislemezével. 2015-ben megjelent "Calling In Love" dala nem csupán Dél-Koreában, hanem az Egyesült Államokban is igen jó fogadtatásban részesült. Olyan előadókkal kollaborált, mint BeenzinoZico, Primary vagy Code Kunst, de elárulta, hogy szívesen dolgozna együtt Yoon Mirae-vel és Zion.T-vel is. Suran különlegessége és egyben védjegye is türkiz hajszíne.
A "The Door" című dalának megjelenése után hagyta el a Million Market-et, majd elindította a saját ügynökségét S-TASY néven. Az S-TASY a "Suran" és a "fantasy" szavakból jött. A következőt mondta az ügynökségéről: "Egy fantázia szigetet készítettem, az S-TASY-t valahol az álomvilág és a valóság között. Sok izgalmas dologban lesz részünk.".

➞ Nevének jelentése: maga a 'suran' szó azt jelenti buggyantott tojás. Egy interjúban utalt arra, hogy olyan zenével szeretne előállni, ami olyan, mint a "tökéletes buggyantott tojás". (DAZED interjú)

Debütálás dátuma2014. december 17.
ÜgynökségS-TASY

HIVATALOS:
⋅⋆❃⋆⋅
⋅⋆❃⋆⋅

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése