DIA - My k-blog

2016. augusztus 29., hétfő

DIA


 A DIA (다이아) egy 8 tagból álló csapat, akiket a T-ARA testvércsapataként mutatott be az MBK Ent. Eredetileg egy túlélő-műsort szeretett volna indítani ügynökségük, de végül ezt megszakította és belsőleg választotta ki a csapattagokat. A lányok 2015-ben debütáltak "Do It Amazing" nagyalbumukkal. 2016-ban hagyta el a csapatot Seunghee, kinek helyére Eunchae érkezett. 2017 áprilisában kezdték el megjelentetni az előzeteseket új albumukhoz, s ekkor mutatták be a két új tagot, Jueun és Somyi személyében. 2018-ban hagyta el a csapatot Eunjin. A csapat először 2018 augusztusában nyert zenei műsorban a "Woo Woo" című dallal.
 A koreai nyelven kívül a lányok kínai változatokat is készítettek dalaikból, így elősegítve a nemzetközi elismertség megszerzését. "Daily DIA" csatornájukra különféle videókat töltenek fel mindennapjaikról.
 A "Flower 4 Seasons" albumuk promotálását, csak 5 tag végezte, mivel a tagok megbeszélték az ügynökséggel, hogy szeretnék, hogy csak azok vegyenek részt, akik szeretnének. Chaeyeon-nak és Somyi-nak szüksége volt még személyes időre, és ezt az ügynökség és a tagok is tiszteletben tartották.

➞ Nevük jelentése: Nevük a diamond (= gyémánt) rövidítése és egyben a "Do It Amazing!" (= Csináld elképesztően!) mozaikszava is.

ÜgynökségMBK Entertainment
Debütálás dátuma2015. szeptember 14.
Hivatalos rajongói névAID (에이드)
KiáltásDo It Amazing~ D.I.A! Hello! We are DIA~

AlcsapatokBinChaenHyunCeL.U.B
Szóló: Yebin

HIVATALOS:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése