HOT PLACE - My k-blog

2018. július 22., vasárnap

HOT PLACE


 A BADKIZ (배드키즈) a ZOO Ent. lánycsapata, mely 2014-ben debütált az "Ear Attack" nevű kislemezzel. A banda struktúráját illetően igen nagy dinamikáról tanúskodott az évek során, hiszen a tagok váltakozása nem idegen a rajongók számára. Jelenleg 4 tag alkotja a csapatot, illetve további 14 ex-tagot ismerhettünk meg az évek során. A csapat zenei stílusa eleinte az electronica műfajába volt sorolható. Monika volt a csapat utolsó eredeti tagja, aki 2018 tavaszán lépett ki véglegesen, hogy szólókarrierbe kezdhessen.
 2019-re a BADKIZ teljesen átalakult, ugyanis új tagokkal debütált ismét (ún. "rebrandre" került sor) a csapat a LOUDers Ent. alatt, ám ezúttal már HOT PLACE (핫플레이스) néven. A BADKIZ utolsó felállásából hárman debütáltak a HOT PLACE-ben, ezen kívül egy új tag került a csapatba. A HOT PLACE első megjelenése a "TMI" című kislemez.
    2020. október 14.-én bejelentette az ügynökség, hogy Eunyu, Seoeun és Semi elhagyta a csapatot. Később ugyanezen a napon Rozi bejelentette, hogy a csapat felbomlott.

➞ Nevük jelentése: A BADKIZ azt jelenti bad kids, azaz rossz gyerekek. Ez a csapat azon ambícióját jelöli, miszerint a rossz gyerekekhez hasonlóan, ők is lázadó szellemiséggel szeretnének a zene világában érvényesülni.

Aktív évek: 2014-2020
Debütálás dátuma2014. március 24.
ÜgynökségLOUDers Entertainment
BADKIZ hivatalos rajongói névGOODKIZ (굿키즈)
BADKIZ japán neveバッドキッズ
BADKIZ kiáltásB.A.D KIZ! Hello, we are BADKIZ!
HOT PLACE kiáltásFull H.P! HOT PLACE! Hello, we are HOT PLACE!

Szólók: HayoungMonika

BADKIZ HIVATALOS:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése