OFFROAD - My k-blog

2018. július 23., hétfő

OFFROAD

Harang, Rio, Habin, Kino, Daewon
Az OFFROAD (오프로드) egy öt tagból álló fiúcsapat, ami 2012 szeptemberében debütált. Néhány tagot már jóval korábbról is ismerhettünk: Daewon 7-8 évig volt gyakornok és a "MyDOL" versenyzője volt, sőt, meg is volt erősítve, hogy VIXX tagként fog debütálni, ám a szigorú körülmények miatt végül otthagyta az ügynökséget, tulajdonképpen pszichés okok miatt. Habin a JYP Ent. gyakornoka volt, így több előadóval is megismerkedett, mint pl. Jay Park, Sunmi, Kikwang, Min, HyunA, Jun.K, Jo Kwon vagy Sunye. 3 év után hagyta ott az ügynökségek, miután hangja elmélyült. 2012 szeptemberében debütáltak hivatalosan 'Bebop' című kislemezükkel az Inwoo Production szárnyai alatt. Első visszatérésükre 2013-ban került sor a 'Head Banging' kislemezükkel, amit nem más, mint Zico (Block B) producerelt.

Változások:
A debütáló felállás tagjai G.I, Kino, Rio, Seunghun, és Sihwan voltak. 2012 és 2013 közt G.I és Seunghun elhagyta a csapatot, viszont GangSan, D1 és Habin személyében új tagokat köszönthettünk. GangSan nem volt tagja a debütáló felállásnak, és még a visszatérésüket megelőzően ki is lépett a csapatból, őt a Boys24 versenyében láttuk viszont. Az évek során Sihwan Harangra váltotta művésznevét; míg Kino-t Addcorn, D1-t Daewon és Rio-t Arkay néven követhettük tovább. 
A csapat utolsó felállása: Daewon, Habin, Addcorn(Kino), Arkay(Rio) és Harang

Felbomlás:
A csapat első visszatérését követően 2013 után nem került ki új lemez, ám még 2016-ban is adtak koncertet csapatként; emellett 2013 és 2018 közt szóló előadóként, illetve alcsapatokban láthattuk még a fiúkat. 2017-ben Arkay és Addcorn  is részt vett a Produce101 második évadában, ám egyikük sem került bele végső 11 gyakornokba. 2018-ban jelentették be a csapat felbomlását. Ezt követően az utolsó felállás tagjai a AA duó és BNF trió keretein belül promotálnak tovább, ám már függetlenül az OFFROAD-tól.


Aktív évek: 2012 - 2018
Debütálás dátuma: 2012. szeptember 22.
ÜgynökségS.How Entertainment

Alcsapatok: AA, BNF
Szólók: Arkay, Addcorn

HIVATALOS:


⋅∴▽∴⋅
Videográfia
⋅∴▽∴⋅



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése