PENTAGON - My k-blog

2016. október 9., vasárnap

PENTAGON

(Balról jobbra fent: Wooseok, Shinwon, E'Dawn, Hongseok, Yuto és Yanan; lent: Yeo One, Hui, Jinho és Kino)A csapat ideiglenesen 8 taggal promótál. 2018 augusztusában vonult hiátusra E'Dawn és Yanan. E'Dawn a HyunA-val való párkapcsolatának negatív fogadtatása végett, Yanan pedig egészségügyi okok miatt vonult szünetre.

PENTAGON (펜타곤) a CUBE Ent. fiúcsapata, mely 10 tagot számlál. 2015 végén jelentette be a CUBE, hogy új fiúcsapatot fog alkotni, az első teaser pedig 2016 áprilisában jelent meg "Come Into The New World" címmel. A fiúkat a "Pentagon Maker" versenyben ismerhettük meg jobban, melynek végezetével csupán 7 tag vált a csapat tagjává. Hosszas várakozás után azonban, a rajongók nagy örömére, megerősítették, hogy minden versenyző debütálni fog. Első minialbumuk 2016 őszén jelent meg "Pentagon" címmel. Japán debütálásukra 2017 márciusában került sor. Ugyanebben az évben alakult meg a Triple H alcsapat, melynek tagjai Hui, E'Dawn és HyunA.

 Nevük jelentése: a "Pentagon Maker" versenyben a tagokat öt aspektus alapján mérték fel: előadás, tánc, csapatmunka, tehetség és mentalitás – innen ered a Pentagon.

Debütálás dátuma2016. október 10.
Koreai ügynökségCUBE Entertainment
Japán ügynökségCUBE Entertainment Japan
Hivatalos rajongói névUniverse (유니버스)
Hivatalos színUninavy (KÉP)
KiáltásukTEN-TASTIC! Hello, we are PENTAGON!
Japán nevükペンタゴン

AlcsapatTriple H

⋅⋄◇⋄⋅
Tagok
Videográfia
Ki kicsoda?
⋅⋄◇⋄⋅

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése