HeartB - My k-blog

2016. december 22., csütörtök

HeartB

(Balról jobbra: Jinwook, Dojin, Byulha és Chanyoung)
A HeartB (하트비) egy balladai csapatként alakult meg a Marble Pop Ent. alatt. A fiúk 2014 végén kezdték el előkészíteni a debütálásuk, amikor megjelentették a "Shine" c. daluk. Ebben az időben "semmi arc, csak hang" koncepciót követve nem jelentettek meg klipet a dalhoz, és nem is promótálták. 2015 januárjában ZIA közreműködésével megjelent a "Missing You" c. számuk, melyhez már készült klip, amiben Dojin is feltűnt - így ő mutatta meg magát először a nyilvánosságnak. Ezt a dalt sem promótálták, s még így is a zenei toplisták elejére került. Hivatalosan 2015 tavaszán debütáltak a "Remember" c. minialbumukkal. Debütálásuk óta több rádiós showban és zenei műsorban is felléptek, ill. több utcai fellépés is köthető a nevükhöz.
 2016 tavaszán vonult be Dojin és megkezdte kötelező katonai szolgálatát. Chanyoung és Stella Jang közös száma, a "Sweet Her" volt az utolsó kiadott lemez, mely a csapat nevéhez fűzhető, mielőtt 2016 végére, a www.heart-b.com váratlanul bezárult. Az ügynökségről annyit tudhattunk meg, hogy elköltözött, ezért a rajongókat is tájékoztatták, hogy nem tudnak ajándékokat küldeni a srácoknak. Az ügynökség semmilyen közleményt nem adott ki azóta. 2017 májusában Byulha egy olyan üzenetet hagyott, melyben azt írta, hogy ismét elkezd énekelni. A csapat lehetséges, hogy felbomlott, ám ha nem bomlott fel, mindenféleképpen inaktív és Byulha már nem része.

➞ Nevük jelentése: Nevük a Heart és Ballad szavak összevonásából keletkezett. A B a balladákat jelenti. Azt szeretnék, ha a lélekkel balladáik elérjenek a rajongóik szívéhez. 

Aktív időszak20142016
Debütálás dátuma2015. május 5.
ÜgynökségMarble Pop Entertainment
KiáltásukHealing sound group, we are HeartB!

HIVATALOS:


⋅∷☆⋆∷⋅
⋅∷☆⋆∷⋅

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése