ZE:A - My k-blog

2016. december 11., vasárnap

ZE:A


ZE:A (제국의 아이들) egy 9 tagból álló fiúcsapat a Star Empire Ent. alatt. Debütálásuk előtt az Mnet "Office Reality" műsorában szerepeltek, majd további két dokumentumfilmben is, így ismerkedve a közönséggel. Hivatalosan "Nativity" című kislemezükkel debütáltak, melyet a "Mazeltov" dallal promotáltak. Ugyanebben az évben debütáltak Japánban is "ZE:A!" kislemezükkel. A közös albumokon kívül több tag is aktív színészként.

➞ Nevük jelentésea csapat koreai nevének angol fordítása "Children of Empire", mely azt jelenti a "birodalom gyermekei". A csapat angol neve is használatos.

Hiátus:
Miután Taeheon és Minwoo bevonultak a csapat nem adott ki közösen új albumot. 2017. február 9-én röppent fel az első pletyka, mely szerint a ZE:A felbomlik, ám a tagok ezt hamar megcáfolták. A hír alapjául az szolgált, hogy több tag szerződése is lejárt, Kwanghee és Siwan pedig új ügynökséghez is szerződtek. 2017. április 12-én a Star Empire Ent. közzétette, hogy a csapat nem bomlik fel, viszont hiátusra vonul. A tagok egyéni tevékenységeikre fognak koncentrálni, s ha eljön az idő, ismét vissza fognak térni, mint csapat.

Aktív évek20102017
Debütálás dátuma2010. január 15.
Hivatalos rajongói névZE:A's (= ZE:A STYLE)
Koreai ügynökségStar Empire Entertainment
Kínai kiadóWarner Music Chinese Mandarin Group
Japán kiadóUniversal D
Japán nevükゼア

SzólókZE:After (Lee Ho)
AlcsapatokZE:A FiveZE:A 4UZE:A J

HIVATALOS:



Tagok
Alcsapatok
Diszkográfia
Videográfia


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése