2016 "ARMYCON" Budapesten! - My k-blog

2015. december 21., hétfő

2016 "ARMYCON" Budapesten!


ARMYCON -  AZ ELSŐ HIVATALOS ORSZÁGOS BTS FANTALÁLKOZÓ

Talán már hallottatok az őszi MondoConon tartott Butterfly Projektről, ahol a rajongók közösen várták a "The Most Beautiful Moment in Life Pt.2" album érkezését és ezen alkalomból origami pillangókkal feldíszítettek egy fát, majd vicces játékokkal zárták a napot. A jó hangulatban eltelt találkozó örömére most egy nagyobb eseményre is számíthatunk a Dreams with Chopsticks oldal jóvoltából!

─────────────────────────────────────────────────────────
A legelső hivatalos BTS találkozó Magyarországon! 
Szereted a dél-koreai popkultúrát? Netán a Bangtan Boyst? Ki ne hallott volna már Róluk, hiszen jelenleg az egyik legfelkapottabb fiúbanda az országukban. Ezúttal lehetőség nyílik minden hűséges és lelkes ARMY-nak vagy csupán érdeklődőnek, hogy megismerhessék ezt a hét tehetséges fiatalt a rendezvény keretein belül! Célunk, hogy a magyar BTS rajongótábort egy igazi összetartó közösséggé formáljuk és egy kultúrált, igényes légkört teremtsünk a rajongók számára a rendezvény alatt, hogy később felejthetetlen élményekkel távozhassanak. A részvétel ingyenes, előzetes regisztráció alapján fog működni, melyre január közepén fog sor kerülni, jegyek korlátozott mennyiségben a férőhely megoldásából kifolyólag.
Folyamatosan szolgáltatjuk az információkat az eventen és a DwC oldalán, úgyhogy érdemes lesz minket követni! Igyekszünk majd minél több érdekességet és programot bizosítani a rajongóknak,  hogy egyre többen legyünk és talán majd egyszer a fiúkhoz is eljusson a hírünk.

TámogatóinkIdolater, Koreai Kulturális Központ (주헝가리 한국문화원)
INFORMÁCIÓK FOLYAMATOSAN! 
Készen álltok? ;)

Szlogenünk: A hangunk egyszer elér hozzátok.
─────────────────────────────────────────────────────────

LINKEK
▶ a DwC oldala ITT
▶ az ARMYCON oldala ITT

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése