MAP6 - My k-blog

2015. december 12., szombat

MAP6


 A MAP6 (맵식스) egy 5 tagból álló fiúcsapat, melyet a Girl's Day testvércsapataként tartanak számon. A srácok 2015-ben debütáltak "STORM" kislemezükkel, melyet a Dream T Ent. neve alatt jelentettek meg. Első visszatérésükre 2016 májusában került sor a "Swagger Time" kislemezzel. A csapat szerepelt a "Ddanddara" drámában, ahol szintén egy bandát alakítottak. A MAP6 már 2016-ban kiadta első japán lemezét, hivatalos japán debütálásuk dátumaként azonban 2018 nyarát tartják számon, amikor megjelent a "Vroom Vroom".
 A tagok Minhyuk, J.Jun, Sign, Sun és J.Vin, akik Sign kivételével mind a korábban felbomlott, öttagú A-Prince (에이프린스) banda tagjai voltak. Az A-Prince 2012-ben debütált a New Planet Ent.-nél és 2015-ben bomlott fel. A csapat a Dream T Ent. alatt debütált, majd 2018 márciusában érkezett a hivatalos bejelentés, mely szerint a csapat az All-S Ent. menedzselésével folytatja tovább.

➞ Nevük jelentéseMarch, Around, the Planet (= menetelni a bolygó körül) - ez jelentheti a jövőbeli terveiket, ami a globális elismerés lehet; 5 tag + 1 (a rajongók) = 6 ➔ MAP6

Debütálás dátuma2015. november 10.
Koreai ügynökségAll-S Entertainment (2018–)
Japán ügynökségKISS Entertainment
Rajongók neveMapC (맵시)
Japán nevükマップシックス



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése