HIGH4 - My k-blog

2015. december 19., szombat

HIGH4

(Balról jobbra: Sunggu (ex-tag), Alex, Myunghan és Youngjun)
 A HIGH4 (하이포) egy fiúcsapat a N.A.P Ent. alatt, mely eredetileg négy taggal debütált. 2014-ben debütáltak hivatalosan "Not Spring, Love, or Cherry Blossoms" dalukkal, melyben IU is közreműködött. A fiúk már többféle zenei stílust is kipróbáltak, ezzel bizonyítva sokszínűségüket. 2015-ben Japán karrierjük építését is megkezdték. Alex és Youngjun a HIGH4:20 duóval is debütált, promótáló dalukban pedig Hwasa működött közre.
 2017 januárjában vált ki a csapatból a leader, Sunggu, aki még abban az évben szóló karrierbe kezdett Reno néven. Az év második felében Myunghan és Youngjun indultak a "MIXNINE" versenyben, ám akkor már az ELEVEN9 ügynökség neve alatt. Alex is szóló tevékenységeire fókuszált, 2018 márciusában pedig bevonult a katonaságba. A csapat a "Blessed" album kiadása óta inaktív, sőt, Alex egy 2017-es év végi livestreamjében utalt is arra, hogy a HIGH4-nak vége, a csapat hivatalos felbomlása azonban sosem lett kimondva.

➞ Nevük jelentése: HIGH = magas; 4 tag; ez azt jelenti, hogy négyen, együtt szeretnének a csúcsra törni különféle területeken, mint ének, tánc, színészet és musicalek.


Aktív időszak: 20142017
Debütálás dátuma: 2014. április 8.
Hivatalos rajongói név: HIGH5 (하이파이브)
Koreai ügynökségN.A.P Entertainment
Japán ügynökségMarvel Entertainment
Japán kiadóTower Records
Japán nevük: ハイポ

AlcsapatHIGH4:20
SzólóLXX (Alex)(Reno)






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése