MR.MR - My k-blog

2015. december 23., szerda

MR.MR

(Balról jobbra: Sanghyun, Changjae, Tey, Doyeon és Jaemin)
MR.MR (미스터미스터) egy 6 tagú fiúbanda, akik 2012-ben debütáltak "Who's That Girl" c. számukkal a KBS Music Bank színpadán. A csapat jelenlegi tagjai JinDoyeonChangjaeTeySanghyun és Jaemin. Eredetileg Jin, Changjae, Tey, Doyeon, és Ryu, alkották a csapatot, majd a "Do You Feel Me" időszakában Hon csatlakozásával 6 tagra bővültek. 2014-ben egy botrányt követően Hon elhagyta a csapatot, őt pedig Ryu követte 2015-ben, amikor a helytelen bánásmód, fizikai és verbális bántalmazások miatt szintén kilépett. Ezt követően lépett be a csapatba Sanghyun és Jaemin; a 2 fiú hivatalosan az "OUT" albummal debütált. 2015 nyarán a csapat Japánban is debütált "I -one-" kislemezével.

A felbomlás:
Utolsó albumuk 2016 decemberében jelent meg, ahol már csak 5 tag promotált, Jin egészségügyi okok miatt inaktívvá vált. 2017 februárjában ügynökségük a hivatalos fancafe-n keresztül tette közzé a hírt, miszerint a MR.MR öt év után felbomlik. A hírek szerint egyik tag sem hosszabbította meg a szerződését. Ügynökségük elárulta, hogy a jövőben egy új generációs MR.MR-t szeretne létrehozni, míg az első generációs tagok egy része szólóban folytatja karrierjét. A hírek szerint a 2017-es "The Unit" műsorba Tey, Sanghyun és Jaemin is jelentkezett.

➞ Nevük jelentése: nevük a "Men among Men" rövidítéséből jön, minek jelentése  különleges, igazi férfi, avagy férfi, a férfiak közt.


Aktív évek20122017
ÜgynökségE-HO Entertainment
Debütálás dátuma: 2012. október 4.
Hivatalos rajongói név: Miso (미소)
Japán nevük: ミスターミスター
Japán kiadóTower Records Japan

SzólóTey

HIVATALOS:

⋘⋆⋙
Videográfia
⋘⋆⋙

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése