Big Byung - My k-blog

2015. július 15., szerda

Big Byung

(Balról jobbra: N, Hyuk, Sungjae és Jackson)
Big Byung (빅병) egy kollaborációs idol csapat, amit Defconn és Jung Hyungdon egy spin-off műsor során alkottak meg. 2014. augusztus 14-én adták első, vicces számukat a "Stress Come On"-t. Tagjai N és Hyuk (VIXX), Jackson (GOT7) és Sungjae (BTOB). 2015-ben adták ki második, szintén komoly gondolatokat feszegető számukat. Testvércsapatuk a Chamsonyeo, mely szintén a "Hitmaker" által alakult meg.

(Balról jobbra: Jackson, N, Defconn, Hyundong, Sungjae és Hyuk)
A Big Byung (빅병 = nagy vizes flakon) MBC Every1 "Hitmaker" spin-off sorozat keretein belül alakult meg. Defconn és Hyungdon neves producerek nevei után megalkották saját, Brave Duble Tiger (a Duble Sidekick, Brave Brothers és Shinsadong Tiger producerek neveiből) produceri duójukat. Az epizódok során megfigyelhetjük hogyan tervezik meg a felállást és hogyan "kovácsolódnak" össze a tagok Dony és Conny segítségével. 2014-ben jelent meg első számuk a 'Stress Come On', mely a mindennapi problémákat veti fel egy fülbemászó dallammal összehangolva. A dalt Defconn komponálta, az ehhez tartozó humoros szöveg pedig Hyungdon tollából fakadt. Mivel a projekt nagy népszerűségnek örvendett, elkezdődött a "Hitmaker" 2. évada, aminek lezártával megjelent második számuk az 'Ojingeo Doenjang'.

a csapat természetes közegében
A banda rendelkezik hivatalos fancafé-val, aminek több mint 10.000 tagja van. Mint "új-generációs hip-hop" csapat, természetesen megfordultak a "Weekly Idol" műsorában is, ahol előnyben részesülve jelenhettek meg Dony és Conny műsorvezetői mivoltából.




DALOK

Hyundong & Defconn's Hitmaker Pt. 1
(2014.08.20)

Tracklist:
Stress Come On!

Hyundong & Defconn's Hitmaker Pt. 2
(2015.01.16)

Tracklist:
Ojingeo Doenjang (오징어 된장)


https://www.youtube.com/watch?v=_coVR9c3Fho


https://www.youtube.com/watch?v=KsBj359kpRk

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése