C-Clown - My k-blog

2015. július 7., kedd

C-Clown


C-CLOWN (씨클라운) egy 6 tagból álló együttes, a Yedang Entertainment első fiúcsapata voltak. Az M! Countdown műsorban debütáltak 2012-ben a 'SOLO' című számukkal. A fiúk összesen 4 mini albumot jelentettek meg és promótáltak. Ismeretlen indokok miatt, 2015. október 5-én hivatalosan felbomlott a banda.


➜ Nevük jelentéseC-Clown = Crown Clown (= korona bohóc); Ahhoz, hogy lássuk a jelentését, takarjuk le a C betűket és az N betűket! (row-low) ROW: lármázik, mint egy király; LOW: szomorú, mint egy bohóc. Ezek szándékosan, ironikus kijelentések. Az ötletet egy lármás királyról és egy nem mindig tréfás, nem bolondos bohócról mintázták. Ezért, a koncepció egy Bohócról szól, aki végül Királlyá válik. A C-CLOWN azt jelenti, hogy a hatuk ugyan koronát visel, továbbra is bohócok.

"Köszönök mindent nektek, akik mindig mellettünk álltak, történt is bármi! Elszomorít a tudat, hogy többé nem teljesíthetjük be azokat az álmokat, amiket C-Clownként álmodtunk meg. Köszönünk nektek mindent!" - Rome utolsó tweetje a rajongóknak

Aktív évek20122015
Debütálás dátuma2012. július 18.
Koreai ügynökségYedang Entertainment
Hivatalos rajongói név: Crown (클라운)
Hivatalos színerdőzöld

HIVATALOS:



♚♚♚
♚♚♚

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése