[A STAR FOR VIXX PROJECT] - My k-blog

2015. október 17., szombat

[A STAR FOR VIXX PROJECT]

---- Sziasztok Európai Csillagfények ! ----

Megjelent egy új projekt, mely a legtöbb európai országot magába foglalja. 
A VIXX Italy újra egyesült a VIXX France-szal, és részt vesz a VIXX Hungary, VIXX Spain, VIXX Poland, VIXX Greece, VIXX Turkey, VIXX Sweden, és a VIXX UK! 
Ez a projekt mind a starlightoknak, mind a VIXX-nek készül. 
A cél az, hogy visszahozzuk őket Európába egy koncertre és szeretnénk hatást gyakorolni a támogató ügynökségekre is ! ~~

Két projekt van:
A fő projekt a következő: egy olyan videót szeretnénk készíteni, mely tartalmazza a starlightok fanart műveit, képeit, csillag alakú papírhajtogatásait üzenettel és egy olyan felvételt, melyen TE magad "énekelsz" együtt egy VIXX dalra (lip sync = csak a száddal tátogod el, mialatt szól a fiúk dala, közben lehet kedves gesztusokat tenni, szívecskét mutatni stb.) és mindezt terjeszteni fogjuk. 
Részletesen:
{ 1. projekt }
1. FAN ART-okat vagy olyan FOTÓ-kat várunk, melyen te és/vagy a barátaid vannak, ahogy kimutatjátok a szereteteteket a VIXX iránt
(különösen olyan képnek örülnénk, amely a lakhelyed egy jellegzetes pontján készül).

2. Szeretnénk összegyűjteni ezen kívül olyan fotókat, melyen egy CSILLAG alakú origamit vagy papírdekorációt mutattok meg. A dekorációt teljesen rátok bízzuk, de mindenképp legyen csillag alakú a papírból készült produkció, lehet rajta a nemzeti lobogó képe, vagy más dizájn. Bármilyen nagyságú lehet a csillag, amit elkészítesz, amit viszont mindenképp írj rá:
'유럽 팬들이 빅스를 많이 사랑해요'
(Az európai rajongók nagyon szeretik a VIXX-et)

3. És mivel egy különleges projektet szeretnénk, ezért úgy döntöttünk, hogy a rajongók készíthetnének egy lip sync videót is, melyen a My Light c. dalt énekelnénk.
Azt kérnénk tehát, hogy küldj egy 1 perces videót magadról (vagy akár a barátaiddal együtt), ahogy lip sync-kelsz a megadott részre. Magyarország a törökökkel és a svédekkel együtt a 1:52 - 3:12 részeket kapta, tehát ebből válasszatok egy 1 perces részt. Kérjük, aki a lip sync projektben vesz részt jelezze kommentben mely részeket "énekli fel", mivel jó lenne, ha a jelölt rész minden sorát sikerülne a magyaroknak "felénekelni".

+ A FENTIEK TEHÁT MIND SZEREPELNI FOGNAK EGY MIXELT VIDEÓBAN, mely tartalmazni fog fotókat, fanartokat, és a lip-sync részeket. Később egy teljes lip sync videót is fogunk készíteni.


{ 2. projekt }
Miután elkészültünk mindezekkel és az adminok megszerkesztik a videót, arra kérünk, hogy segíts terjeszteni a videót szerte a világba, más szóval egy HASHTAG PROJECT-et is fogunk indítani.
A célunk, hogy a VIXX, a Jellyfish és koncertszervezők felfigyeljenek a tevékenységünkre, ezért tweeteljük a ‪#‎VIXXinEUROPE‬ hashtaget és küldjük a @Jellyfish_ent @RealVIXX @CHA_NNNNN stb + a koncertszervezőnek, melyről később tájékoztatunk titeket.
Minden részletesebb információ a hashtag projektről időben közzé lesz téve később.
Az első projekt határideje: 2015. NOVEMBER 16.
A munkákat ide kérjük beküldeni:
vixxproject@gmail.com

Kérjük, olvasd el!
Azok az európai országok, melyek nincsenek megemlítve természetesen részt vehetnek, csak küldjétek el a munkáitokat és mindenképp szerepelni fognak. 
Csak azért kerültek ezek az országok említésre, mert ezekkel a fanklubbokkal sikerült kapcsolatot találnunk, tehát kérjük, ne gondoljátok, hogy bárkit is ki szeretnénk hagyni ebből.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

És akkor a dalszöveg (csak a mi részünket teszem ki)
3) Harmadik csoport:
Magyarország - Törökország - Svédország
A dal percei = 1:52 - 3:12
세상 무엇보다도
내겐 따듯한 너 My love
항상 곁에서 포근히 날 안아준 너
나의 바람은 너 하나뿐인 걸
My light
이 세상 무엇보다 반짝이는 너
예쁜 그 맘 언제나 지켜줄게 나
너의 곁에서 널 비춰줄게
별이 돼줄게
You’re my light La La La La
You’re my light La La La La
너의 곁에서 널 비춰줄게
별이 돼줄게 You’re my light

Átírással:
sesang mueotbodado naegen ttadeuthan neo My love
hangsang gyeoteseo pogeunhi nal anajun neo
naui barameun neo hanappunin geol My light
i sesang mueotboda banjjagineun neo
yeppeun geu mam eonjena jikyeojulge na
neoui gyeoteseo neol bichwojulge
[Leo/Ken] byeori dwaejulge
You’re my light (La La La La~)
You’re my light (La La La La~)
neoui gyeoteseo neol bichwojulge
byeori dwaejulge You’re my light



Jó szórakozást, starlightok! : D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése