STELLAR - My k-blog

2015. október 31., szombat

STELLAR

(Balról jobbra: Yeongheun, Hyoeun, Minhee és Soyoung)
 A Stellar (스텔라) egy 4 tagból álló lánycsapat, mely a Top Class Ent. égisze alatt debütált 2011-ben a "Rocket Girl" dallal. A banda körüli érdeklődést tovább fokozta, hogy Eric (Shinhwa) hozta őket létre. A debütálás után nem sokkal lépett ki Leeseul és JoA, akik korábban a Honey Dew balladai duót alkották. Ekkor csatlakozott Hyoeun és Minhee. Debütálásuk korántsem tartozott a népszerű kategóriába, melyen az ezután megjelent két single lemezük sem tudott sokat változtatni.
 2014 februárjában kerültek ki a lányok végleg Eric kezei alól és onnantól kezdve a The Entertainment Pascal vette őket szárnyai alá. Ekkor jelent meg a lányok első sikeres lemeze, a "Marionette", ami rendkívül megosztotta a nézőket, hiszen az MV megjelenése előtt a rajongók likeolhatták a lányokat, hogy egyre több testrészüket láthassák fedetlenül. A "Mask" és "Fool" dalaik megjelenése után adták ki "Vibrato" dalukal, mely ugyancsak egy forró témája volt a nyárnak - minden értelemben. A lányok elárulták, hogy a cégük kényszerére hagyták el kezdeti electropop hangzásukat és színes stílusukat, hogy egy nőies, sokkal szexualizáltabb koncepcióra váltsanak.
 A 2016-ban megjelent "Sting" és "Crying" dalaik igen pozitív fogadtatásban részesültek. Ugyanebben az évben tartották első két koncertjüket is. 2017 májusában csatlakozott Soyoung, így öt tagúra bővítve a csapatot. Augusztusban hagyta el a csapatot Gayoung és Jeonyul, akik helyére Yeongheun érkezett.
 Miután 2018-ban sem Hyoeun, sem Minhee nem szerette volna megújítani szerződését, a csapat hivatalosan is felbomlott. A lányok 2018. február 25-én tartották búcsúzó fanmeetingjüket, melyhez Gayoung és Jeonyul is csatlakoztak. (teljes cikk)

➞ Nevük jelentése: ragyogó, csillagos vagy minőségben, teljesítményben kiemelkedő

Aktív évek20112018
Debütálás dátuma2011. augusztus 28.
ÜgynökségThe Entertainment Pascal
Hivatalos rajongói névTwinkle (트윙클)
KiáltásukHello! Twinkle-twinkle, we are STELLAR~

HIVATALOS:




The Tree of Sepiroth promóció (2017)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése